Initiatief

BergersCentrale
Na een meerjarige samenwerking van veel dienstverlenende ondernemers/ bergers in Nederland (Europa), met een enorm verzorgingsgebied, is het initiatief genomen om onder de naam BergersCentrale een uitgebreidere landelijke samenwerking op te richten middels deze faciliterende website. Door deze samenwerking blijft de hoge kwaliteit maar ook de identiteit van regio bergers behouden en zijn korte lijnen een feit geworden.

Onafhankelijk
BergersCentrale is geen verzekeraar of vereniging, maar een zelfstandige en onafhankelijke onderneming die samenwerkt, helpt en waar mogelijk bemiddelt bij bergingsproblemen en alle disciplines die daarbij komen kijken. In Nederland is dit uniek. Wij onderscheiden ons, door met alle samenwerkende ondernemers een landelijk sterk netwerk te creëren, waardoor de lijnen zeer kort blijven en de van oudsher bestaande bergers kwaliteit behouden blijft. Bovenal is dit faciliterend en GRATIS!

Samenwerking
De BergersCentrale werkt graag samen met bergers, sleepdiensten, pechhulp, verhuurbedrijven, dealernetwerken en alle bedrijven die zich bezighouden op en rond de bergers branche. Via dit platform komen alle telefoonlijnen van de samenwerkende partijen direct beschikbaar op de website. Ook komen wij binnenkort met een landelijk servicenummer waarbij wij u graag verder helpen en zo nodig doorverbinden met het juiste bedrijf. Dit biedt grote voordelen: Clienten hebben direct het juiste telefoonnummer of e-mailadres, verzekeraars of andere opdrachtgevers slechts één aanspreekpunt vanwaar ze direct verder worden geholpen. De hulpverleners zijn ter plaatse bekend, zeer betrokken, het gaat over minder schijven en de cliënt die in zijn regio strand kent vaak het bedrijf dat de hulp verstrekt. Dit nog los van de uniforme kwaliteit waar we samen aan blijven werken. Nogmaals vermelden wij geen alarmcentrale te zijn! Slechts een centrale website waar alle bergers en aanverwante bedrijven zich kunnen presenteren en samen mogelijkheden hebben voor uitwisseling van voor ieder bekende zaken.

Innovatie
Out of the box denken, maar de identiteit en kwaliteit behouden!

Oplossingen voor problemen – benodigde inschrijvingen helpen te realiseren – centraal thema met een gebruikersvriendelijke presentatie op de bergerscentrale voor iedere berger aanpasbaar en een centrale website voor ons alle – sneller bereikbaar voor onze cliënten die weten door wie ze geholpen worden of zijn – kwaliteitscontrole – hulp bij inkoop en verkoop vraagstukken – administratie en fiscale hulp voor aangesloten partijen – goede afspraken en hulp bij calamiteiten bijvoorbeeld in personeel of materiaal, zo kunnen wij nog even doorgaan.

Initiatiefnemers
Het initiatief komt vanuit Autax Berging en Taxi en een aantal bergers tezamen met een ontwikkelaar voor bedrijven en strategieën, die alle hun sporen verdient hebben door jarenlange ervaring. Binnen dit initiatief is een enorm backoffice netwerk aan het ontstaan van vele vakmensen, waaronder: ICT specialisten, Ontwikkelaars, Assuradeurs, Automotive bedrijven, Accountancy, et cetera. Natuurlijk beschikbaar voor ieder aangesloten bedrijf. Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Service met de hoofdletter S
Gezamenlijk staan wij voor service en kwaliteit. Zo helpen wij elkaar de kwaliteit te verhogen, kennis en ervaring te delen, opleidingsmogelijkheden te genereren voor de nieuwe aanwas, snel ter plaatse zijn en bovenal de klantvriendelijkheid te waarborgen.

Blijf baas in eigen bedrijf en toch betrokken in een nauwe samenwerking!

Mail ons voor een gesprek als u werkzaam bent in of rondom de branche Berging en zich wenst aan te sluiten!

Tot dan?
Het BergersCentrale Team

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu