Autobedrijf Sypersma

U bent hier Home  > BERGERS >  Autobedrijf Sypersma

logo syp

Zelfstandig bergingsbedrijf

Autobedrijf Sypersma is tevens een zelfstandig bergingsbedrijf. De hedendaagse samenleving legt een zeer grote claim op mobiliteit. Indien deze door een voorval wordt verstoord, is het van groot belang dat deze zo spoedig mogelijk wordt hersteld. Voor 24 uur bergingsservice, ANWB transport, start/pechhulp en vervangend vervoer bent u bij autobedrijf Sypersma in Easterwierrum op het juiste adres. Het bergen van een voertuig behoort tot één van de kerntaken van ons bedrijf. Daarnaast zijn de onderhoud en reparatie werkzaamheden welke wij voor u kunnen verrichten een specialisme. Wij dragen zorg dat de mobiliteit weer zo snel mogelijk wordt hersteld. Voor een prima occasion bent u bij ons ook op het juiste adres.

Vrijwel het hele vaderlandse autopark is op basis van een WA-motorrijtuigpolis verzekerd tegen de kosten van takelen en berging. Al deze automobilisten hebben er dus via hun verzekering recht op dat hun voertuig van de plaats van het ongeval wordt weggesleept – berging noemen wij dat – en wordt getransporteerd naar de plaats van keuze, dat wil zeggen een adres ergens in Nederland.

Gratis service
“Onze ervaring als mensen van de praktijk is, dat nog te weinig consumenten van deze gratis service op de hoogte zijn. Men weet simpelweg niet dat men kostenloos recht heeft op deze dienstverlening”, zegt de Vereniging van Bergers Specialisten.

Hoe kom ik thuis, op mijn werk of vakantieadres?
Meestal is ook het vervoer van de inzittenden verzekerd. Zo nodig wordt men zelfs per taxi naar de opgegeven plaats bijvoorbeeld naar huis of naar het vakantieadres, vervoerd.

Deze faciliteiten gelden, ongeacht de leeftijd van de auto, voor alle WA-verzekerde personenwagens.

24 uur service
Autobedrijf Sypersma is als VBS berger snel ter plekke, omdat wij 24 uur per dag paraat zijn. Wij beschikken over het juiste en goedgekeurde bergingsmateriaal. Wij hebben vakbekwaam, gediplomeerd personeel, dat steeds op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste technieken en ook precies weet hoe zij met de modernste automodellen moeten omgaan. Wij zijn bedrijfsaansprakelijk verzekerd.

Zelfs bij lichte schade
Bij het ongeval aangekomen, moet er snel worden gehandeld. Zorg voor eventuele gewonden is een eerste vereiste. Vanwege de verkeersveiligheid verdient het aanbeveling ook bij geringe schade de auto toch te laten transporteren. Want zelfs bij lichte schade kan de auto ontzet zijn, wat men niet altijd direct kan vaststellen. Vooral de moderne modellen met kooiconstructies en veel kunststofplaatwerk zijn gevoelig op dit gebied.

Wij als VBS bergers weten precies hoe we met verschillende autotypen moeten omgaan. We ontvangen regelmatig gedetailleerde informatie omtrent de diverse autotypen en hun constructie.

Wie gaat de kosten betalen?
De bergingsservice gaat ook niet ten koste van de no-claimkorting die men heeft, noch is de schuldvraag van belang. Voor de door een aanrijding gestrande automobilist zijn er derhalve geen kosten verbonden aan het takelen en bergen en het vervoer van de beschadigde personenauto.

Met de hele administratieve en financiële afhandeling van het ongeluk of het pechgeval heeft de betrokken automobilist niets te maken. Dat gaat helemaal buiten de verzekerde om en wordt rechtstreeks geregeld tussen het bergingsbedrijf en de alarmeringsdienst. Het is dus absoluut niet nodig dat een automobilist de hulp inroept van een aardige boer of een kennis of familielid om de gestrande auto bijvoorbeeld uit de sloot te halen en te transporteren.

No claim
De bergingsservice gaat ook niet ten koste van de no-claimkorting die men heeft, noch is de schuldvraag van belang. Voor de door een aanrijding gestrande automobilist zijn er derhalve geen kosten verbonden aan het takelen en bergen en het vervoer van de beschadigde personenauto.

Wij zijn gecertificeerd partner van Allianz Global Assistance. In samenwerking met Allianz Global Assistance helpen wij automobilisten en motorrijders met pech weer op weg. De pechhulp van Allianz Global Assistance wordt al jaren vertrouwd door grote automerken. Kiest u ook voor de betrouwbare, voordelige pechhulp van Allianz Global Assistance?

 


Ons adres

Adres:
Dilledyk 1 9021 CV Easterwierrum
GPS:
53.1100547, 5.733995800000002
Telefoon:
058 250 1215
info@autobedrijfsypersma.nl
WWW:
http://www.autobedrijfsypersma.nl/

Schrijf een recensie

Hulp
Snelheid
Behandeling
Materiaal
Afhandeling

Reacties Verbergen

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu