Garage Speerstra Workum B.V.

U bent hier Home  > BERGERS >  Garage Speerstra Workum B.V.

Takel en Berging

Als gecertificeerde berger zijn wij ondergebracht bij de vereniging van bergingsspecialisten (VBS). Wij werken dan ook voor alle alarmcentrale’s, de politie en ANWB wegenwacht. Wie met zijn auto betrokken raakt bij een ongeval of aanrijding is met een WA-verzekering (tot 3500 kg) gedekt voor het afslepen / bergen van een auto en het daarna doortransporteren van de auto naar een door u op te geven adres. Voorwaarde is wel dat dit geschied door een door de verzekering vertegenwoordigde alarmcentrale (bv SOS of VHD) gecertificeerde berger, welke is ondergebracht bij de vereniging van bergingsspecialisten.
Een klein deukje in een kunststof bumper kan een grote schade veroorzaakt hebben wat uw veiligheid in gevaar kan brengen. Schroom niet en vraag om berging van uw auto.
De betreffende alarmcentrale-nummers vindt u op uw groene kaart of u kunt dit regelen via de politie als die ter plaatse aanwezig is.

ANWB-pechmeldingen

Als u de ANWB belt komt de vertrouwde wegenwacht, maar het kan zomaar gebeuren dat dan Garage Speerstra bij uw auto komt aanrijden. Speerstra heeft als verzorgingsbebied Workum en wijde omgeving van Stavoren tot Makkum.
De Wegenwachtgele auto behoord dan ook tot de uitrusting, voorzien van benodigde materialen, veiligheidsvoorzieningen voor het werken langs de weg. De ANWB heeft met ons een partner-contract gesloten, om de wachtijden te verkorten en omdat de zuidwesthoek vooral zomer’s met zijn toeristen een zeer druk gebied is. Wij verzorgen ongeveer 300 pechmeldingen voor de ANWB per jaar. Onze medewerkers worden getraind door de ANWB. Als blijkt dat reparatie niet mogelijk is, verzorgen wij ook het transport en indien gewenst vervangend vervoer (indien daar recht op is).
speer


Ons adres

Adres:
Spoardyk 70, 8711 CK Workum
GPS:
52.9737885, 5.452646299999969
Telefoon:
0515 - 542525
info@speerstraworkum.nl
WWW:
http://www.speerstraworkum.nl

Openingstijden

Maandag:
24 uur
Dinsdag:
24 uur
Woensdag:
24 uur
Donderdag:
24 uur
Vrijdag:
24 uur
Zaterdag:
24 uur
Zondag:
24 uur

Schrijf een recensie

Hulp
Snelheid
Behandeling
Materiaal
Afhandeling

Reacties Verbergen

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu