Stienen Berging

U bent hier Home  > BERGERS >  Stienen Berging
Item afbeelding

Stienen Berging Someren

Historie

In 1976 is autobedrijf Stienen Someren gestart met het uitvoeren van takel- en bergingswerkzaamheden in de omgeving van Someren. Al snel bleek er een behoefte te aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in het snel en adequaat bergen van defect geraakte lichte en zware voertuigen. Onder leiding van Wil Stienen is met takel- en bergingsbedrijf stienen b.v. op deze groeiende behoefte ingesprongen.

 

Heden

Als gecertificeerd bergingsbedrijf kan takel- en bergingsbedrijf Stienen BV haar opdrachtgevers een, door gecertificeerd en getraind personeel, vakkundig uitgevoerde berging en professionele afwikkeling garanderen. Thans beschikt takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v. over een uitgebreide vloot moderne bergingsvoertuigen en transporteurs met allen hun specifieke eigenschappen waarmee elke bergingsklus geklaard kan worden. Zie ook de materieelpagina.

 

Werkomgeving

Elk bergingsbedrijf opereert in een vastgesteld verzorgingsgebied. Dit vaste verzorgingsgebied van takel- en bergingsbedrijf Stienen b.v. bevat de gemeenten Someren en Asten met bijbehorende invalswegen en een deel van een van de drukste autosnelwegen van Nederland, de A67. Voor de berging van vrachtwagens, touringcars en autobussen wordt een beroep op ons gedaan uit de gehele regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg.

stienenberging


Ons adres

Adres:
Boerenkamplaan 21 5712 AA Someren
GPS:
51.3775065, 5.720120700000052
Telefoon:
0493 493 111
info@stienenbedrijven.nl
WWW:
http://www.stienenbedrijven.nl

Openingstijden

Maandag:
24 uur
Dinsdag:
24 uur
Woensdag:
24 uur
Donderdag:
24 uur
Vrijdag:
24 uur
Zaterdag:
24 uur
Zondag:
24 uur

Schrijf een recensie

Hulp
Snelheid
Behandeling
Materiaal
Afhandeling

Reacties Verbergen

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu