van Kammen

U bent hier Home  > BERGERS >  van Kammen
Item afbeelding

van-kammen-gevel2

Handig om vooraf te weten
In veel gevallen weet men niet dat bij een ongeval de bergingskosten gedekt worden door de WA verzekering. Deze regeling geldt voor alle Nederlandse WA verzekerde personenauto’s, incl. “klein grijs” oftewel bedrijfswagens op grijs kenteken mits dit uitgevoerd wordt door een erkend bergingsbedrijf zoals Autoschade van Kammen te Surhuisterveen. Wij hebben contracten met alle grote alarmcentrales en kunnen dus de kosten van de uitgevoerde werkzaamheden rechtstreeks bij hun declareren; deze hoeft u dus zelf niet voor te schieten.

Dag en nacht beschikbaar
Autoschade van Kammen is 24 uur per dag bereikbaar en dus in de gelegenheid snel en adequaat te reageren bij oproepen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan bergingsmateriaal en zijn uiterst bekwaam in onze werkzaamheden. Verder zijn wij een constant groeiend bedrijf en op de hoogte van de nieuwste technieken om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de nieuwste type auto’s en technieken.

Vanwege de verkeersveiligheid en doorstroming wordt er zo snel mogelijk gehandeld tijdens een ongeval. Zelfs bij geringe schade adviseren wij uw auto toch te laten bergen, simpelweg omdat elke auto bij elke (kleine dan wel niet grote) aanrijding ontzet kan zijn die de verkeersveiligheid verminderd. Denk hierbij aan moderne auto’s met nieuwe kooiconstructies, airbags en kunststofplaatwerk.

Uw no-claim blijft veilig!
De bergingsservice zelf gaat ook niet ten koste van uw no-claim korting waar u soms jaren voor moet sparen, of u nou schuldig bent aan een ongeval of niet. Voor de gestrande of gedupeerde automobilist zijn er dus geen enkele kosten gebonden aan het takelen, bergen en vervoer van de beschadigde auto. Daarnaast is vaak het vervoer van de inzittenden (mee)verzekerd. In veel gevallen zorgen wij ervoor dat u op een veilige en snelle manier weer thuis kunt komen. Met de administratieve afhandeling heeft de automobilist niks te maken. Dit wordt allemaal voor u in orde gemaakt om u zoveel mogelijk extra leed te vermijden. Deze afwikkeling geschied n.l. direct tussen autoschadebedrijf en alarmcentrale. Dit is een groot voordeel voor u als automobilist zijnde gezien u op deze manier niet aangewezen bent op hulp van buitenaf wat de situatie alleen maar moeizamer maakt.


Ons adres

Adres:
Grensweg 7-9 9231 HT Surhuisterveen
GPS:
53.1830156, 6.181431599999996
Telefoon:
0512 361 693
info@autoschade-vankammen.nl
WWW:
http://www.autoschade-vankammen.nl/

Schrijf een recensie

Hulp
Snelheid
Behandeling
Materiaal
Afhandeling

Reacties Verbergen

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu