Lekke band?


Staat u nú met een lekke autoband?

BergersCentrale kan u 24/7 helpen met het verwisselen van een band van uw auto.

Een autoband die lek is hoeft niet altijd te worden vervangen. BergersCentrale kan in veel gevallen (als de lekkage in het loopvlak van de band zit) de band repareren. Dit repareren wordt in de volksmond wel het schieten van een prop of koordje genoemd. Het gat in de band ruwen wij een beetje op en maken wij dicht met een stuk rubber (prop of koordje) wat vervolgens vulkaniseert met het rubber van de band. Dit is handig want veel auto’s hebben tegenwoordig geen reserveband of thuis komer meer in de auto.

Heeft u wél een reservewiel in de auto, dan kunnen wij dit wiel voor u wisselen. Wij zullen ook gelijk de bandenspanning van de reserveband controleren zodat u zeker weet dan u weer veilig kunt doorrijden als wij deze hebben gewisseld.

lekkeband

Wanneer wij de band niet kunnen repareren bestaat de mogelijkheid om op één van de locaties van BergersCentrale en samenwerkende partners een nieuwe band te kopen. Wij monteren een nieuwe band en balanceren het wiel zodat u weer veilig verder kunt. Eventueel kunnen wij uw auto ophalen en terugbezorgen met de nieuwe band of banden!

Meer informatie via ons contactformulier of op de websites van onze partners, bijvoorbeeld: Band en Accu

flat-tire

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu