Het laatste nieuws

zwaailampje

 

 

 

—————————PERSBERICHT—————————————

Ommen 28 december 2016

De Autax Groep, Jan Ardesch, opent een Kentekenloket, exclusief voor Ommen.

kentekenloket ommen


OMMEN –
  21 juli 2016 – Eigenaar Jan Ardesch start ‘Het Kentekenloket voor Ommen’ vanuit zijn Autax Groep aan de Van Ruisdaelstraat 3, 7731 SW te Ommen. Jan wil zijn jarenlange ervaring als berger, pechhulp en band/ accubedrijf, uitbreiden met nog meer servicezaken. Vanaf 1 augustus kan de particulier en het bedrijfsleven, gewoon bij Jan in Ommen, profiteren van de mogelijkheid om aangekochte voertuigen op naam te stellen (over te schrijven). Naast de normale openingstijden kan iedereen per telefonische afspraak ook buiten de kantoortijden terecht bij het Kentekenloket – hetgeen uniek te noemen is.

 

Het Kentekenloket is een van de vele stappen die Jan Ardesch voor ogen heeft aangaande zijn Autax Groep. Natuurlijk gaat hij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Als schot voor de boeg vermeld hij vol trots dat hij geaccrediteerd is als erkend leerbedrijf, u binnenkort ook terecht kunt voor scherp geprijsde occasions, en op korte termijn voor een groot assortiment automaterialen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een inpandig verkooppunt.  Al het nieuws wordt natuurlijk ook direct op de websites vermeld. Inmiddels heeft de Autax Groep geïnvesteerd in meer dan tien websites waarmee Jan zijn klanten meer en sneller wil informeren over de mogelijkheden van zijn bedrijvengroep en de services in “zijn” Ommen. De site staat nu in de steigers, voor de integratie van het Kentekenloket, maar is natuurlijk 24/7 beschikbaar voor overige informatie, zoals alle diensten van Jan Ardesch en zijn Autax Groep.

———————————————————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Ardesch gsm-nummer: 0651579662 of via info@autax.nl

Autax Berging en Taxi in Ommen (Overijssel) heeft meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd in het bergen van voertuigen tot 3500 kg. Met deze expertise verzorgen wij alle bergingswerkzaamheden in ons werkgebied Noordoost Overijssel evenals de repatriëring van gestrande voertuigen door heel Nederland. Met vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring mede dankzij ons klantvriendelijk personeel dat altijd voor u klaar staat, proberen wij u te helpen waar mogelijk. Autax staat voor u klaar op het gebied van berging, transport, pechhulp en regulier taxivervoer. http://www.autax.nl

 

TIP TIP TIP voor de winter voor uw bevroren autoruiten !!!

De wintermaanden komen er weer aan en dat betekent koude ochtenden en bevroren autoruiten! Ijskrabben is niet ons favoriete ochtendklusje. Voor degenen die liever ook nog wat langer uitslapen ’s ochtends: hier is een supertip voor je!

Vergeet dat ijskrabben. Met deze truc werk je ijzel en ijs heel snel en eenvoudig weg! Het bespaart ijskoude handen en een ochtendhumeur. Deel deze tip met je familie en vrienden – dan hebben zij er ook wat aan!

Wat moet je doen: Vul een spuitfles met 2/3 deel alcohol (bij de drogist) en 1/3 deel water plus één eetlepel afwasmiddel! Spray dit direct op de voorruit en het ijs verdwijnt in binnen een paar seconden!

NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS

Geachte relatie,

Met referte aan de veranderingen binnen ons bedrijf Autax, brengen wij u op de hoogte middels dit schrijven.

Na het geheel vernieuwen van onze internet bezigheden hebben wij in de eerste helft van 2015 geïnvesteerd in de Bergerscentrale, zoals niemand in onze branche ontgaan is. Inmiddels hebben vele branchegenoten zich kosteloos gepresenteerd en het vertrouwen gegeven aan ons en het web portaal. Waarvoor dank!

Naast alles zijn wij nog volop bezig om nieuwe zaken te realiseren, waarover wij u zodra dit gereed is, op de hoogte gaan brengen. Zo word de laatste hand gelegd aan een Taxi Service web portaal, een keurmerk, een unieke App en hightech vernieuwingen binnen onze bedrijvengroep.

Heet van de naald willen wij u de personele wijzigingen van het bedrijf kenbaar maken. Allereerst brengen wij u op de hoogte van wijzigingen binnen onze staf- aandeelhouders. De spil in het bedrijf Jan Ardesch heeft besloten alle aandelen over te nemen en samen met zijn partner het bedrijf uit te breiden.

De nieuwe kersverse vennoot, van eigenaar Jan Ardesch die de aandelen volledig aankocht,  is niemand minder dan Gea Horstink. Samen vormen zij de directie van alle bedrijven binnen de Autax Groep.

Maar wij hebben meer nieuws!
Vanaf deze maand komt er versterking in ons kantoor en bij onze tak Taxi Service. Rik Verbeek en Wesley Heijink komen de Taxi Service versterken en de regio uitbreiden. Duizendpoot Rik gaat Ommen en omgeving versterken en zich daarnaast bezig houden met ondersteunende taken in ons backoffice. Wesley gaat in de regio Arnhem zijn gebied opbouwen onder de vlag van de Autax Groep. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Wij blijven innoveren, samenwerken met professionals en monitoren binnen onze disciplines. Wij gaan u berichten zodra alle zaken die nog in de spreekwoordelijke pen zitten, klaar zijn voor implementatie.  Wij kunnen u verzekeren dat Autax en haar bedrijven, sterker is dan ooit en alle vertrouwen heeft in de toekomst, ondanks de rumoerige markt in enkele branches waarin wij werkzaam zijn.

Rest ons u te bedanken voor de aandacht!

Met vriendelijke groet,

 

Jan en Gea
Autax Groep

 

 

 

 

 

!!!! BERGERSCENTRALE FELICITEERT ALLE BERGERS DIE HUN GEBIED HEBBEN MOGEN BEHOUDEN BETREFFENDE IM.!!!

 

Nieuws juli 2015 

En zo is de maand juni alweer voorbij….

  • 20 juni was er de Bergersmeeting in Moerdijk. Velen hadden waarschijnlijk een regenachtige dag verwacht, maar de weergoden waren ons goed gezind.AUTAX was er ook met de nieuwe vrachtwagen, een Daf CF 250 en natuurlijk werd er reclame gemaakt voor onze nieuwe website, www. Bergerscentrale.nlTot onze verbazing vielen wij in de prijzen, een tweede prijs voor de Mooiste Schuifbak 2015, daar reken je toch niet op. Zowaar hebben wij een paar weken later onze beker over de post toegestuurd gekregen.Met dank aan een allen die op ons gestemd hebben, de beker heeft een mooi plaatsje gekregen.
  • Ook in de vakantieregio Ommen, was het weer druk met alle vakantiegasten, wat natuurlijk ook resulteerde in meer bergingen, pechhulpen, et cetera.
  • De AUTAX-GROEP heeft, naast berging, ook taxi’s. Wij gaan de taxidiensten uitbreiden en het een nieuwe naam gegeven, TaxiServiceNederland, zie onze website (waar we hard aan werken) taxiservicenederland.nlInmiddels zijn twee collega’s met de taxiopleiding begonnen en gaan eind van de zomer starten als chauffeur. Wij rijden al ruim 50 jaar taxi en berging en hebben veel ervaring in de straattaxi. Ook rijden wij voor bedrijven en particulieren. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij lopen dan ook graag een stapje harder, om een klant tevreden te stellen.

Over de ontwikkelingen de komende tijd, houden wij iedereen op de hoogte.

Wij wensen een ieder die op vakantie is of gaat, een fijne vakantie met veel mooi weer.

 

NIEUWS NIEUWS !!

Vandaag heeft de Stichting IMN de voorlopige gunningsbesluiten bekend gemaakt in het kader van de Europese aanbesteding van bergingsovereenkomsten voor de contractperiode 2016 – 2019. De deelnemers aan de aanbesteding zijn per email geïnformeerd over de in elk rayon genomen beslissing. De betrokken berichten zijn ook per post verzonden. Een overzicht van de voorlopige gunningsbesluiten is opgenomen in de onderstaande tabel.

Klik op onderstaande link om te zien welke voorlopige gunningsbesluiten zijn opgenomen:

Voorlopige gunningen IMN

Het laatste nieuws op onze BergersCentrale!

Heeft u ook wat te vermelden op onze nieuwsbladzijde?
Stuur het naar info@bergerscentrale.nl

Steeds meer bergers online.

Het gesprek met VHD is goed verlopen zij staan inmiddels positief tegenover de BergersCentrale.

BergersCentrale aanwezig zal zijn bij de bergersmeeting op 20-05-2015 te Moerdijk

Wist u dat: BergersCentrale GRATIS is MELD U AAN !Wist u dat:

BergersCentrale inmiddels ook gespreken voert met de politiek / provincies  en gemeentes

BergersCentrale druk bezig is een keurmerk te maken

BergersCentale GRAAG wil samenwerken met iedereen in de bergers branche

Een gesprek gehad met de VHD die uitleg wilde over de BergersCentrale, voor en door bergers. Wij gaan natuurlijk graag in gesprek met iedereen in de branche en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Service met de hoofdletter S.

Bergers Centrale goed ontvangen in de branche berging – een groot aantal aanmeldingen inmiddels verwerkt. Zowel kleine als zeer grote (4000 vestigingen in meer dan 100 landen) branche genoten sluiten zich aan. Inmiddels veel gesprekken geagendeerd, met als doelstelling de branche te bevorderen, werk te optimaliseren en differentiatie van werkzaamheden te vergroten.

Eigendomsrechten, logo en aanverwanten inmiddels internationaal geregistreerd – de vele uitbreidingen ingepland en gaan we u van op de hoogte houden, wij kunnen u alvast verklappen dat dit voor iedere branche genoot nieuw, bruikbaar en innoverend is.

Publicatie aanbestedingsdocumenten 2016 – 2019

Kees Stouwdam

De Stichting IMN publiceert vandaag de aanbestedingsdocumenten voor de aanbesteding van Bergingsovereenkomsten voor de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 maart 2019. Geïnteresseerde partijen worden opgeroepen van deze documenten kennis te nemen en aan de aanbesteding deel te nemen (Bron stichtingimn).

Het LAW gaat 1 april om 12.00 uur over naar SOS en wordt vanaf dat moment onderdeel van het LCM. Een uitzondering geldt voor onbeheerd achtergelaten voertuigen op provinciale wegen in Limburg. Het beheer daarvan blijft bij de VHD.

Autax investeert in kwaliteit, samenwerking en digitale mogelijkheden.

Autax Nieuwe DAF CF aangekocht, omgebouwd, reclame, en klaar voor de weg laten maken. Bezig met in kaart brengen van de veranderende wereld van bergers in opdracht van Autax.

VBM
Vorige week is openbaar rapport gepubliceerd door Inspectie Veiligheid en Justitie betreffende bevindingen duikongeval Brandweerduiker te Koedijk.Bij het bestuderen van dit rapport valt er direct een opvallende constatering plaats voor de (Auto)Bergingsbedrijven, daarom wenst VBM direct na u te reageren op dit rapport, het betreft een eerste primaire reactie.Mede gezien de uitgebreide rapportage van Inspectie Veiligheid en Justitie, zal VBM zo spoedig mogelijk uitgebreid terugkomen op het vorige week verschenen rapport.(Bron: Rapport Inspectie Veiligheid en Justitie Ministerie Veiigheid en Justitie Maart 2015 no: 83729 Duikongeval Koedijk)Citaat:“Tijdens de derde inzet werkt de duikploeg met bergingsmaterialen van de berger. De werkinstruktie van brandweerduiken schrijft voor dat duikers in de veiligheidsregio NHN voor hun duiktaak voor de brandweer uitsluitende gebruik mogen maken van door de eigen organisatie verstrekte apparatuur en uitrusting. Dit betekend dat het gebruik van arbeidsmiddelen van derden niet is toegestaan”.VBM advies:Wanneer Veiligheidsregio’s in werkinstructie brandweerduiken hebben opgenomen dat er niet met apparatuur en uitrusting van derden gewerkt mag worden,  dient u geen hijsbanden, eindloze stroppen, kettingen of ander bergingsequipment ter beschikking te stellen aan brandweerduikers.VBM begrijpt dat het in de praktijk moelijk zal zijn om dit verbod te hanteren, u dient zich te realiseren dat er vanaf heden (Maart 2015) een heldere richtlijn door Inspectie Veiligheid en Justitie wordt gegeven hoe een brandweerduikteam dient om te gaan met arbeidsmiddelen van derden.

 

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu