Pakketservice


Onze nieuwe en unieke pakketservice maakt het mogelijk voor particulieren en blijven, alles snel en met zekerheid van aankomst te bezorgen.
Uw brief, pakket, een vierkante meter vol, een transport busje vol u geeft het maar aan en wij bezorgen het graag.

Niet meer zelf in de auto en lange rijen bij reguliere bedrijven om uw pakket of aangetekend stuk weg te brengen? Meld u eenvoudig aan via onze website en consider it done!

Zodra wij uw aanvraag binnenkrijgen nemen wij persoonlijk contact op en bezorgen wij uw zending binnen het door u aangegeven tijdvenster.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf het pakket langs te brengen zodat u uw bedoelingen mondeling kan toelichten. Graag gaan wij met iedereen die met regelmaat verzendingen aanbied, scherpe prijsstellingen aan. Ons netwerk verspreid landelijk middels de nauwe samenwerking met onze onafhankelijke partners.

Het is voor ons, gezien de hoge mate van verschillen, onmogelijk om uniforme prijzen te hanteren. Voor iedereen maken wij een scherp tarief al of niet met een getekende terugkoppeling van de ontvangst. Vraag ernaar via de op deze site vermelde telefoonnummers of doe uw aanvraag via ons contactformulier.

Voor al onze diensten, zo ook onze pakketservice, geld:
Service met de hoofdletter S

pakketservice

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu