Wegslepen


Slepen van fout parkeerders

BergersCentrale, heeft diverse sleepauto’s in haar vloot om fout geparkeerde auto’s schadevrij weg te slepen. BergersCentrale initiatiefnemer Autax, verzorgt de wegsleepregeling en schakelt buiten onze regio direct een collega in via BergersCentrale.nl

Wilt u voor uw gemeente ook gebruik maken van de wegsleepregeling van BergersCentrale? Graag maken wij een afspraak om de wegsleepregeling voor uw gemeente te verzorgen. Onze werkwijze is als volgt;

  • BergersCentrale krijgt opdracht van een persoon die het mandaat van de betreffende gemeente heeft om een auto af te laten slepen. Dit kan zijn een BOA, politie man/vrouw of bijvoorbeeld de marktmeester.
  • De opdrachtgever zorgt dat er te allen tijde iemand aanwezig is bij het weg te slepen voertuig. Dit om het voertuig te schouwen op mogelijk aanwezige schade en de vrachtbrief van BergersCentrale af te tekenen. Zodra de auto is afgesleept krijgt de opdrachtgever een e-mail met alle relevante gegevens van de betreffende auto. Onder andere; datum/tijdstip, locatie, merk en type auto, kenteken, aanwezige schade, et cetera.
  • BergersCentrale sleept de auto naar een door de gemeente aangewezen terrein. Dit mag ook een vestiging van BergersCentrale zijn.
  • Wanneer de eigenaar zijn/haar auto komt ophalen tekent hij/zij een afhaalformulier.
  • Door het afhaalformulier te tekenen neemt de eigenaar kennis van de kosten die door de gemeente aan hem/ haar zullen worden door belast en bevestigd hij/ zij dat de auto in dezelfde conditie is terug verkregen als achtergelaten. Op het afhaalformulier worden de NAW gegevens genoteerd, het kenteken en datum en tijdstip van afhalen.
  • De kosten voor het verslepen van de foutparkeerder worden door BergersCentrale of de samenwerkers in rekening gebracht bij de betreffende gemeente. Bij de factuur komt een kopie van het afhaal formulier. De gemeente belast zelf de kosten door aan de foutparkeerder.

Milieuhandhaving
BergersCentrale kan ook worden ingeschakeld voor het afslepen van voertuigen in het kader van milieuhandhaving. Auto’s, caravans, boottrailers en aanhangers waarvan de eigenaren niet achterhaald kunnen worden, kunnen bij BergersCentrale op locatie worden veilig gesteld. Wanneer de eigenaar zich niet meldt kan BergersCentrale  ook verzorgen dat de goederen na verloop van tijd worden verkocht, of afgevoerd om te worden vernietigd.

Meer weten?

Stel uw vragen via het contactformulier.

wegslepen

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu